قلعه دره لوآر آلپیدا

9 قلعه دره لوآر

معرفی 9 قلعه دره لوآر

در این مطلب به معرفی 9 قلعه دره لوآر که در کشور فرانسه واقع شده اند، خواهیم پرداخت. فرانسه کشوری است که سالانه میزبان بیشترین تعداد توریست و گردشگر خارجی می باشد. دلیل استقبال بسیار زیاد توریست ها خارجی برای بازدید از این سرزمین این است که، فرانسه کشوری است که در تمام فصول سال، طیف گسترده ای از پیشنهادهای مختلف را برای تفریح، گردش و بازدید ارائه می دهد. این کشور یک سرزمین بسیار غنی از اماکن تاریخی، دریا و کوه ها و مکان های تفریحی مختلف است.

تدریس خصوصی زبان فرانسه با آلپیدا

دره لوآر نیز یکی از بهترین مکان ها برای بازدید گردشگران محسوب می شود. در واقع 9 قلعه دره لوآر از مهم ترین جاذبه های گردشگری فرانسه به شمار می روند. بسیاری از افراد برای یک سفر یک روزه به پاریس، بازدید از قلعه های دره لوآر را در برنامه های خود می گنجانند. در این مطلب از شرق تا غرب دره لوآر را برای معرفی قلعه های زیبای آن با شما هستیم.

Chambord– چمبورد با شکوه ترین قلعه از 9 قلعه دره لوآر

قلعه چمبورد را می توان با ابهت ترین قلعه در میان 9 قلعه دره لوآر دانست. این قلعه با داشتن 282 دودکش و معماری متقارنی که دارد، می تواند یک هزارتوی واقعی باشد. علاوه بر آن وسعت بالایی از جنگل و باغ های بزرگ و پرگل در این قلعه می تواند چشم هر بیننده ای را خیره کند. هویت معمار این قلعه تاکنون ناشناخته مانده است. اما با بررسی های دقیق تر می توان تاثیر کار لئوناردو داوینچی را در این قلعه مشاهده نمود. دلیل دیگر برای این فرضیه، این است که در دفترچه های شخصی لئوناردو داوینچی، نقاشی های مشابهی با معماری قلعه چمبورد به چشم می خورد. از آن جمله می توان به نقاشی پلکانی دوتایی این قلعه در آثار داوینچی اشاره داشت.

بیشتر بخوانید >> نقل قول ها و گفته های فرانسوی

قلعه بلویس

اگه از قلعه چمبورد دیدن کرده باشید، بازدید از قلعه بلویس نیز برایتان بسیار راحت خواهد بود. این قلعه در مرکز شهر بلویس واقع شده است. قلعه بلویس دارای سالن رقص، پله های مدرن و معماری هایی در سبک های مختلف است. در واقع این قلعه نمونه منحصر به فردی از تکامل معماری فرانسوی، از قرن سیزدهم تا هفدهم میلادی می باشد. قلعه بلویس مرکز قدرت فرانسه، در دوران 7 پادشاه و 10 ملکه بوده است.

قلعه دره لوآر آلپیدا

قلعه بلویس در دره لوآر

قلعه Cheverny

قلعه چورنی یکی از نه قلعه لوآر است که در تمام دنیا شناخته شده است. البته شهرت این قلعه بیشتر با عنوان کاخ مولینسار است، که به کاپیتان ها دوک در سری داستان های تن تن تعلق گرفت. در واقع هرژه برای خلق کاخ مولینسار از معماری بنای قلعه چورنی الهام گرفته است. البته اگر کمدی تن تن را ندیده باشید، باز هم این قلعه جذابیت خود را از دست نمی دهد. زیرا می توانید از معماری باشکوه آن لذت برده و از موزه داخلی، پارک گیاه شناسی و پارک های جنگلی آن دیدن کنید.

بیشتر بخوانید >> سفارش غذا به زبان فرانسه

قلعه سلطنتی آمبویز در دره لوآر

قلعه آمبویز نیز یکی از کاخ های سلطنتی است که در میان 9 قلعه دره لوآر ارزش دیدن دارد. این قلعه از نظر ساخت و مساحت چندان بزرگ و با شکوه نیست. اما معماری خاص و چند سبکی آن بسیار جذاب است. در این قلعه معماری گوتیک، با سقف های طاقی شکل و همچنین اتاق خواب هایی که با سبک رنسانس طراحی شده اند مشاهده می شود.

Clos Lucé– قلعه کلو لوس در دره لوآر

در میان 9 قلعه دره لوآر که در این مقاله به معرفی آن پرداخته ایم، قلعه کلو لوس می تواند برای هنرمندان بسیار جذاب باشد. این قلعه در مجاورت قلعه آمبویز قرار گرفته است. قلعه کلو لوس نیز یکی از اقامتگاه های سلطنتی تاریخی در فرانسه می باشد. این قلعه محل زندگی فرانسیس اول در دوره جوانی بوده است. در سال 1516 نیز این بنا در اختیار لئوناردو داوینچی قرار گرفت. وی در همین مکان درگذشت. امروزه این قلعه به عنوان خانه موزه لئوناردو داوینچی در معرض بازدید عموم قرار گرفته است.

 همین حالا ثبت نام کن : تدریس خصوصی زبان فرانسه

Chenonceau – قلعه شنونکو

می توان گفت مشهورترین قلعه در میان 9 قلعه دره لوآر ، قلعه شنونکو می باشد. زیرا این بنای تاریخی پس از ورسای به عنوان پر بازدید ترین قلعه، در فرانسه شناخته می شود. اگر هنوز از قلعه شنونکو بازدید نداشته اید وقت آن است که زمان مناسبی را برای بازدید از این مکان باشکوه اختصاص دهید. قلعه شنونکو یکی از اقامتگاه های سلطنتی بوده است که ساخت آن به سال 1513 میلادی برمی گردد. گفته می شود که در سال 1547 میلادی، این قلعه توسط هنری دوم به معشوقش دیانا دوائیتس (Diane de Poitiers) اهدا گردید. در مورد معماری این قلعه می توان گفت که اتاق های ساخته شده در آن، نسبتاً کوچک می باشند. به همین دلیل اغلب آن ها شلوغ به نظر می رسند. در این قلعه نیز یک گالری از آثار تاریخی به نمایش گذاشته شده و رودخانه ای بسیار زیبا و رؤیایی از میان آن عبور می کند.

قلعه دره لوآر آلپیدا

قلعه ویلاندری باغ بزرگی در دره لوآر

بیشتر بخوانید >> 10 ترفند برای یادگیری لغات جدید

Villandry– قلعه ویلاندری باغ بزرگی در دره لوآر

در میان 9 قلعه دره لوآر، قلعه ویلاندری به دلیل باغ های وسیع و پیچ در پیچی که دارد، شهرت بسیار زیادی پیدا کرده است. این قلعه در قرن چهاردهم میلادی در کنار یک تپه بنا شده است. البته معماری اولیه آن در ابتدا به صورت یک برج با شکوه بوده است. اما به مرور زمان این قلعه وسعت یافته و به شکل امروزی در آمده است. گفته می شود که در قرن نوزدهم میلادی قلعه ویلاندری توسط ناپلئون بناپارت به برادرش هدیه گردید. اما بعدها خانواده کاروالو آن را خریداری نموده اند. البته مالکیت این قلعه در حال حاضر نیز به خانواده کاروالو تعلق دارد. در طراحی باغ های این قلعه از اصول هندسی دقیقی پیروی شده است. به طوری که اشکال هندسی مربع شکل، با گل آرایی های زیبا در مرکز آن یکی از جاذبه های این قلعه به شمار می روند.

Azay-Le-Rideau– قلعه آزای لو قیدو

قلعه آزای لو قیدو، جواهری تاریخی برای بازدید توسط گردشگران است که اغلب در تورهای راهنمای قلعه دره لوار از قلم می افتد. در هر گوشه از این قلعه یک برجک قدیمی قرار دارد. نمای خارجی این قلعه از سنگ است که تصویر آن به زیبایی بر روی آب منعکس می شود. این قلعه در قرن دوازدهم میلادی ساخته شده است. اما در سال 1418 میلادی به وسیله چارلز هفتم به آتش کشیده شد. قلعه آزای لو قیدو در سال 1535 میلادی به تصرف فرانسیس اول درآمد. وی این قلعه را به یکی از شوالیه های خود هدیه داد. در نهایت در سال 1820 میلادی توسط مالکان جدید آن به شکل باشکوهی بازسازی شد.

قلعه دره لوآر آلپیدا

قلعه آزای لو قیدو در دره لوآر

قلعه Ussé معروف ترین قلعه دره لوآر

قلعه Ussé نیز از معروف ترین قلعه های دره لوآر می باشد. این قلعه در حاشیه جنگل شینون در نزدیکی رودخانه آندر واقع شده است. ساخت این قلعه مربوط به قرن پانزدهم میلادی است. البته این قلعه در ابتدا یک دژ نظامی بوده است که در قرن یازدهم میلادی ساخته شده بود. اما در طول زمان به یکی از اقامتگاه های مسکونی اشرافی در فرانسه تبدیل شد. در واقع این قلعه در ابتدا با چوب و سنگ توسط وایکینگ ها و با مقاصد نظامی ساخته شده بود. اما در قرن نوزدهم میلادی با سبک معماری رنسانس بازسازی شده و به شکل امروزی درآمده است.

دیدگاه ها بسته شده اند.